Máte vhodný typ podprsenky? Podprsenku vyberajte podľa svojho typu postavy

Všade počujete, že zakúpiť podprsenku cez internet je veľké riziko, ale ro isté sa Vám môže stať aj s podprsenkou prinesenú z obchodu. V prvých okamihoch Vám zdanlivo dokonale padne, ale už na poludnie zistíte, že váš výber sa opäť nepodaril. Správne podprsenky svoje prednosti prezradí už pri prvom oblečení. Ako teda vyzrieť na správny výber podprsenky?

Meranie obvodu hrudníka už sa pre väčšinu žien stalo samozrejmosťou. Samo o sebe ale k dokonalému výberu nestačí. Aj tie najkvalitnejšie značky, ako napr. Leilieve alebo Timo, šijú rôzne strihy určené pre rôzne typy postáv. A ktorý je práve ten váš?

 

Veľmi malé prsia

Ak patríte k ženám, ktorých hrudník sa nemusia potýkať s váhou veľkého poprsia, môžete si dovoliť veľmi jednoducho strihané trojuholníkové podprsenky. Trochu objemu vám potom dodajú vhodne vytvarované push-up alternatívy.

 

Športový typ

Ak patríte k ženám s širšími ramenami alebo vo voľnom čase radi športujete, stavte na klasické športové podprsenky alebo aspoň modely s hlbokými košíčkami a stabilné oporou. Pre samotné cvičenie vždy vyberajte športové podprsenky, uprostred lesa či séria klikov pocítite vhodnosť tejto podprsenky, pretože Vám umožní hlboké, ničím nerušené dýchanie.

 

Postava typu hruška

Z veľkého zadočku a menšieho hrudníka už nemusíte mať komplexy, všetko sa dá aspoň opticky veľmi dobre vyvážiť. Dobre vám poslúži napríklad krajkované podprsenky bez ramienok s čo najmohutnejší siluetou, ktorá vám dobre vytvaruje prsia aj ostatné partie, ktoré to potrebujú. Nedáte Ak dopustiť na ramienka, siahnite po tenkých, ktoré vám nebudú z ramien skĺzavať. Ale pozor, aby sa ramienka nezařezávaly, vždy prispôsobte ramienka veľkosti poprsia.

Postava typu jablko

Veľké prsia si zaslúžia veľkú pozornosť. Pri nákupe podprsenky sa pozerajte hlavne na dostatočnú vzdialenosť košíčkov, ktorá vašim prsiam zaistí dostatočné krytie. Vyskúšať môžete aj podprsenku s balkonetovým strihom, ktoré dokáže váš hrudník nadvihnúť aj vytvarovať zároveň.

 

Prsia bacuľky

Obdařenější slečny a ženy by mali pri výbere podprsenky dbať na pevnú oporu aj široká (extra široká) ramienka. Košíčky by mali poskytovať dostatok priestoru po všetkých stranách, inak hrozí obávanej pretekaniu pŕs v podpazuší alebo naopak vo výstrihu. Trojuholníkové strihy alebo éterické krajkové modely s minimálnou oporou naopak dobrú službu určite neurobia.

Je Vám nejaký typ blízky? Potom si môžete rovno kúpiť novú podprsenku podľa našich rád a tentoraz už zaručene správne. Radi Vás obslúžime v kamennom obchode, kde Vás budy rozmaznávať náš preškolený personál, ale ak dáte prednosť pohodliu a širokému výberu v e-shope Moda-pradlo.sk, kde nájdete široký výber spodnej bielizne, dámske, pánske či detské módy pre všetky príležitosti, môžete vyberať v pokoji z domova.

Prihlásenie

Alebo rýchle prihlásenie

Zabudli ste heslo? Pošleme Vám nové.

Ste tu prvý krát? Vytvorte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst