Vamp! - nebezpečne zvodné prádlo s gréckym šarmom

Z gréckej Solúna k nám neprišli len slovanskí vierozvestcovia ale tiež obľúbená a dynamická módna značka, kladúce dôraz na použitie prírodných materiálov vo vysokej kvalite. Či už ide o grécku bavlnu alebo micromodal (veľmi jemná látka s efektom kože na kožu) od francúzskej firmy Lenzig, vždy sa s nimi zaobchádza s úctou a maximálnym rešpektom k ich vlastnostiam a použité väzbe. Pyžamá, tričká alebo šaty Vamp! sa tak nikdy nepřetáčejí vo švíkoch ani netrpí skorým opotrebovaním materiálu.

Vamp! – nebezpečně svůdné prádlo s řeckým šarmemSvoje renomé si značka Vamp! spočiatku vybudovala len na skutočne krásnych a precízne vykonaných kolekciách dámskej spodnej bielizne, ktoré si ženy pochvaľovali kvôli použitým materiálom príjemným na telo i perfektne sediacim strihom. A práve vďaka týmto kladným ohlasom sa firma rozhodla postupne obohacovať a rozširovať svoj sortiment. Dnes si tak okrem širokých kolekcií spodnej bielizne pre mužov aj ženy môžete zakúpiť aj pohodlná pyžamá alebo slušivé šaty či oblečenie pre voľný čas.

Kvalita, elegancia a pohodlie - to je Vamp!

Na náš trh vstúpil Vamp! už v roku 2003 pod označením Vamp Fashion s.r.o. Pod touto značkou pôsobí nielen v SR ale aj na slovenskom a novo aj v Poľsku. Udivuje svojim osobitým reflektováním aktuálnych módnych trendov, pri ktorom však nezabúda ani na kvalitu, pohodlie a eleganciu! Modely Vamp! tak nie sú určené len na jednu sezónu, ale dokážu si nájsť svoje stále miesto v šatníku na dlhé roky.

Z aktuálnych kolekcií Vamp! odporúčame napríklad Kallisto inšpirovanú pestrými vzormi s orientálnou tematikou alebo dcérsku značku Oneiro produkujúce príjemné a priedušné nočné košieľky a pyžamá pre ženy aj pre mužov. Poteší vás výber farieb v čele s modernými vintage jemný kvetinovou vzory a romantickú staroružovú aj použitá kompaktnosť bavlnenej priadze zaisťujúce vyššiu pevnosť a elasticitu bez straty tvaru počas nosenia.

Inšpirujte sa širokou ponukou oblečenia Vamp! v e-shope Moda-pradlo.sk a podľahnite kúzlu kvalitných materiálov, hravých vzorov a žiarivých farieb za príjemné ceny. Tovar je skladom a pri sebe ho môžete mať pokojne už zajtra. Stačí si len vybrať to, ktoré vám padne najlepšie.

.

Prihlásenie

Alebo rýchle prihlásenie

Zabudli ste heslo? Pošleme Vám nové.

Ste tu prvý krát? Vytvorte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst