Leilieve - dotyk luxusu aj vo vašom šatníku

Nie je vidieť, napriek tomu dokáže s vašou postavou urobiť divy. Správne vybraný komplet podprsenky a nohavičiek vám vyrobia sexi krivky, postará sa o zdravie vašich chrbta a udrží vás celý deň v pohodlí. Medzi výrobcami tohto sortimentu patrí medzi absolútnu špičky talianska značka Leilieve. Čo môže ponúknuť práve vám?

LEILIEVE – dotek luxusu i ve vašem šatníku

Značka Leilieve bola založená už v roku 1960 v inšpiratívnom prostredí talianskej Modeny. Za jej modely vždy stojí tím skúsených návrhárov, ktorí svoje nápady testujú takpovediac priamo naživo. Práve pohodlie a praktickosť ale tiež zmysel pre jemnosť a starostlivé spracovanie každého detailu robia toto prádlo medzi ženami tak obľúbeným.

 

Urobte si radosť aspoň 2x do roka!

Produkcia Leilieve sa inšpiruje známymi módnymi značkami. V ponuke tak nájdete stále kolekcie rovnako ako tie sezónne, vychádzajúce dvakrát do roka. Tento rok sú v kurze hlavne zmyselne tvarované košíčky a dômyselné strihy, ktoré vám neurobia hanbu ani pod transparentným oblečením.

Ale nech už sú ponúkané modely akokoľvek výstredné alebo nezvyklé, nikdy nezabúdajú na to, čo je pre spodnú bielizeň Leilieve typické - maximálne sediaci strihy, ktoré dokážu zalichotiť každej ženskej postave. K dispozícii sú obľúbené podprsenky s vystužením, podprsenky s odopínateľnými ramienkami ale aj modely push-up spolu so širokou ponukou nohavičiek mnohých rôznych tvarov a strihov.

A ak chcete byť šik skutočne za všetkých okolností, stavte na dokonale zladené komplety pre rôzne príležitosti. Inšpirujte sa svadobným lookom alebo čisto praktickým pohodlím do mesta alebo do kancelárie. Leilieve má niečo skutočne pre každého. Nechajte sa okúzliť príjemnými materiálmi a dôrazom na detail, ktorý urobí aj z obyčajného spodnej bielizne doslova ozdobu každodenného šatníka.

Korzetová podprsenka pre váš neodolateľný dekolt

Doprajte si dávku talianskeho luxusu pod taktovkou Leilieve v e-shope Moda-pradlo.sk a využite priaznivých cien práve teraz. Nás v redakcii zaujala najmä Leilieve korzetové podprsenka s bočnými výstužami, ktorá vykúzli nádherný dekolt aj pod slávnostnými šaty. Má odopínacie ramienka a všitý silikónový prúžok ju vždy udrží na mieste. Nevadí jej ani divá tanečná zábava a stane sa vašou dôvernú spoločníčkou kedykoľvek a kdekoľvek.

Prihlásenie

Alebo rýchle prihlásenie

Zabudli ste heslo? Pošleme Vám nové.

Ste tu prvý krát? Vytvorte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst