Elegantná pyžamá posilnia vaše zdravie, ale hlavne vás zahrejú

V západnej Európe sú župany a teplá elegantný pyžamá bežnou súčasťou domáceho oblečenia, u nás sa situácia začína pomaly zlepšovať. Najmä pyžamá a nočné košele sú často nahradzované plandavými, zvyčajne vyradenými tričkami, ktoré šetria naše peňaženky. Dobrovoľne sa vystavujeme nepríjemným zdravotným problémom.

dámské pyžamo

Generácie našich babičiek, nedajících dopustiť na hrubé páperové periny nás utvrdila v názore, že jedna vrstva pre zahriatie v noci bohato stačí. Odborníci sa ale zhodujú, že to nie je pravda a majú pre to aj dôkaz. Ideálna teplota pre spánok sa pohybuje medzi 16-18 ° C a na západe túto teplotu v spálňach úplne bežne udržiavajú, my svojej spálne ale často přetápíme ku 20 alebo dokonca 22 ° C.

A pritom stačí tak málo. Teplé pyžamo alebo dlhá nočná košeľa udrží naše telesné teplo tam, kde má byť - v našom bezprostrednom okolí a pocit chladu tak nedostane šancu. Oblečenie priliehajúce v spánku na telo má navyše aj priaznivý vplyv na naše zdravie, predovšetkým na bolesti chrbta, ktorými v dôsledku sedavého zamestnania trpia mnohí z nás. Chrbát udržiavaná v teple sú menej náchylná k bolestiam a zatuhnutí. Skúste preto svoje obľúbené tričko vymeniť za kvalitnú bavlnené nočné prádlo a uvidíte ten rozdiel. Naviac ušetríte výdavky aj svojej peňaženke, pretože nižší účet za kúrenie sa na konci sezóny určite prejaví.

Teplé a pohodlné nočné prádlo ale môže byť aj čertovsky sexi. Presvedčiť sa o tom môžete aj v e-shope Moda-pradlo.cz, kde v širokej ponuke nočných košieľ a pyžám pre mužov i ženy spájajú práve tieto na prvý pohľad tak nesúrodé prvky. A nechýba ani ponuka pyžám a nočných košieľ pre najmenších členov rodiny. Napríklad pyžamá Cornette ponúka príjemné spojenie moderných vzorov a obľúbených rozprávkových motívov, s ktorými budú vaše deti sladko a pokojne zaspávať. Ale vyberú si tu aj nároční teenageri, ktorým ide o pohodlie predovšetkým.

Široká ponuka tovaru na sklade je pre Vás pripravená k rýchlemu odoslanie. Objednajte si elegantné a pohodlné nočné prádlo ešte dnes. Doplňte Váš šatník modernými a zaujímavými modelmi za veľmi príjemnú cenu.

Prihlásenie

Alebo rýchle prihlásenie

Zabudli ste heslo? Pošleme Vám nové.

Ste tu prvý krát? Vytvorte si nový účet.

Kontaktujte nás

Načíst